Workshop: schrijf je eigen levenslied!

5 oktober 2021 t/m 26 oktober 2021 | Bibliotheek Nieuw Waldeck

Het leven: het gaat met ups en downs, daar kan iedereen over meepraten. Wat is een mooiere manier om deze momenten te verwerken dan in een persoonlijk levenslied? In bibliotheek Nieuw Waldeck krijgt u de kans om in drie workshops, onder begeleiding van de ervaren muzikant Gregor Bak, uw eigen levenslied te schrijven.

Let op! Voor deze activiteit is een corona toegangsbewijs nodig. Iedereen vanaf 13 jaar en ouder moet een geldig coronabewijs en identiteitsbewijs (14 jaar en ouder) laten zien bij aankomst.

De workshops 
In drie workshops schrijft u uw eigen tekst. U kunt er ook voor kiezen om als duo te werken. De ervaren muzikant Gregor Bak geeft u tips en trucs om er een mooi geheel van te maken. Tevens verzorgt hij de muzikale begeleiding en schrijft hij de muziek bij de gemaakte teksten. Kunt u zelf goed zingen? Dan kunt u op de slotavond zelf uw lied vertolken. Er is ook de mogelijkheid om dit over te laten aan een professional.  

Gregor Bak 
Gregor Bak heeft, na het gymnasium en een klassieke pianostudie, muziekwetenschap gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Hij is een aantal jaren werkzaam geweest als docent muziek op verschillende middelbare scholen en dirigeerde diverse koren. Sinds 1993 is hij als dirigent verbonden aan het Oeral Kozakkenkoor. Hij speelt zowel klassieke – als popmuziek. Hij begeleidt o.a. sopraan Francis van Broekhuizen in de theaterprogramma’s ‘Dolle Diva’ en ‘Bij twijfel hard zingen’. Daarnaast is hij actief als componist en arrangeur. 

Data en tijd 
Workshop 1: dinsdag 5 oktober, 19.00 uur 
Workshop 2: dinsdag 12 oktober, 19.00 uur 
Workshop 3: dinsdag 26 oktober, 19.00 uur 
Slotconcert: vrijdag 5 november, aanvang 20.15 uur 

Reserveren  
Reserveren is verplicht en kan via de knop hieronder. De kosten voor de workshops bedragen €30.- p.p. voor niet-leden en €15,- p.p. voor leden van de bibliotheek en Ooievaarspashouders. U kunt de betaling tegelijk met de reservering via iDeal voldoen. Bij aanmelding gaan wij ervan uit dat u bij alle workshops en bij de slotbijeenkomst aanwezig bent.  

Uw veiligheid is belangrijk. We houden ons aan alle geldende coronamaatregelen. Het is verplicht om te reserveren. Blijf thuis als u symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.