ZomerZout: Marco Lopes

7 augustus 2020, van 19:00 tot 22:00 | Bibliotheek Nieuw Waldeck

Kosten: Gratis

ZomerZout Festival in bibliotheek Nieuw Waldeck met Marco Lopes.

Zeven podia in de regio Haaglanden brengen deze zomer samen een gevarieerd cultuurprogramma met aanstormend en gevestigd talent uit de buurt tijdens het ZomerZout Festival. Een aangeklede avond of middag op loopafstand met muziek, verhalen, poëzie en meer. Kom in vakantiesfeer via deze serie zomerse ontmoetingen, ze gaan ongetwijfeld naar meer smaken!

Marco Lopes
Marco Lopes is cabaretier en acteur. Hij studeerde aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens de Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival. Marco was te zien in verschillende commercials. Ook speelde hij diverse gastrollen in onder andere Flikken Rotterdam en Moordvrouw.

Wees Blij
In Wees Blij neemt Marco niet alleen zijn eigen mankementen onder de loep, maar ook die van ons allemaal. Marco schiet van verwondering in verbazing en van ergernis naar haat en hij is er blij om. We lachen soms als een boer met kiespijn of knijpen in onze handen om ons dagelijks geluk. We hebben meer met elkaar gemeen dan we soms denken, dus wees blij!

Voorprogramma: Troubadichter Marjolein Jua
De in Loosduinen geboren en getogen Marjolein Jua (Kool) heeft sinds jaar en dag een grote passie voor talen en muziek. Zij is zowel dichter als troubadour: Troubadichter. In haar liedjes mixt ze van alles door elkaar: Nederlands, Frans, Engels, Swahili en Arabisch... want muziek kent immers geen grenzen.

Datum en tijd
Vrijdag 7 augustus 2020, aanvang om 19.00 en 21.00 uur

Reserveren
Reserveren is verplicht en kan via de reserveringsknop onderaan de pagina. Let op dat u bij het reserveren het gewenste tijdsblok aanklikt.

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn.

Bij binnenkomst zullen wij informeren naar uw gezondheid. Bent u verkouden, heeft u keelpijn of koorts? Blijf thuis! In dat geval graag afmelden, telefonisch of via e-mail. Zo blijft het beperkte aantal plaatsen gevuld.