De Schrijfspeeltuin - Een Vreemde Vakantie

7 augustus 2020, van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Scheveningen

Kosten: Gratis

Maak je fantasie en speelsheid wakker met creatieve schrijfopdrachten.

“Zo fijn dat het niet fout kan zijn!”

In de Schrijfspeeltuin draait alles om schrijfplezier door je fantasie uit zijn kooitje vrij te laten. Geen grammatica of spelling - het is tenslotte vakantie! Op verschillende leuke manieren gaan we spelen met taal. Grote kans dat je jezelf verrast met wat je op papier zet!

Thema vrijdag 7 augustus: 'Een Vreemde Vakantie' - over buitengewoon bewoonde eilanden, bijzondere post en mysterieuze vakantiefoto's. 

Nieuwsgierig?

Doe mee! Volwassenen èn kinderen (vanaf 9 jaar) zijn welkom in de Schrijfspeeltuin! Ook leuk om als gezin te doen. Reserveer snel want het aantal plaatsen is beperkt.

Dit is een activiteit in het zomerprogramma van bibliotheek Scheveningen. Houd de website en onze uitnodigingen in de gaten voor andere zomeractiviteiten!

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn.

Bij binnenkomst zullen wij informeren naar uw gezondheid. Bent u verkouden, heeft u keelpijn of koorts? Blijf thuis! In dat geval graag afmelden, telefonisch of via e-mail. Zo blijft het beperkte aantal plaatsen gevuld.