Kids Workshop Scheveningse Klederdracht (8+)

4 augustus 2020, van 10:00 tot 11:30 | HIP Bibliotheek Scheveningen

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Maak je eigen klederdracht ontwerp. Workshop voor kinderen van 8-12 jaar.

In deze workshop leer je wat klederdracht is en hoe je de traditionele Scheveningse klederdracht kan herkennen. Je leert iets over het leven van Scheveningse vrouwen vroeger en je maakt zelf je eigen klederdracht ontwerp. We maken gebruik van een pakket van het Haags Kinder Atelier. 

Workshop voor kinderen van 8-12 jaar. Reserveren is verplicht. In verband met de 1,5 m afstandsregel, kunnen ouders niet bij de workshop blijven. U kunt uw kind rond 11.30 weer ophalen of even genieten van een krant of boek en een kop koffie op een andere plek in de bibliotheek. 

Het aantal plaatsen is beperkt, reserveer snel via de knop hieronder! 

Dit is een activiteit in het zomerprogramma van bibliotheek Scheveningen. Houd de website en onze uitnodigingen in de gaten voor andere zomeractiviteiten!

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiƫne- en beschermingsmaatregelen.

Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn.Bij binnenkomst zullen wij informeren naar uw gezondheid. Bent u verkouden, heeft u keelpijn of koorts? Blijf thuis! In dat geval graag afmelden, telefonisch of via e-mail. Zo blijft het beperkte aantal plaatsen gevuld.