Kids Workshop Wolbewerking

9 september 2020, van 14:30 tot 16:00 | Bibliotheek Scheveningen

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Leer van een (bijna) echte middeleeuwse dame wat je allemaal met wol kunt doen. Workshop voor kinderen van 8-12 jaar.

Wol komt van een schaap. Maar wat moet je allemaal doen voordat een schapenvacht wol is? In deze workshop leer je wat ze in de Middeleeuwen met wol deden. Hoe kun je spinnen zonder spinnewiel?  


Workshop voor kinderen van 8-12 jaar. In verband met de 1,5 m afstandsregel, kunnen ouders niet bij de workshop blijven. U kunt uw kind rond 16:00 weer ophalen of even genieten van een krant of boek en een kop koffie op een andere plek in de bibliotheek. 


Het aantal plaatsen is beperkt, reserveer snel via de knop hieronder!

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiĆ«ne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Bij binnenkomst zullen wij informeren naar uw gezondheid. Bent u verkouden, heeft u keelpijn of koorts? Blijf thuis! In dat geval graag afmelden, telefonisch of via e-mail. Zo blijft het beperkte aantal plaatsen gevuld.