VOLGEBOEKT - ONLINE BibliotheekAtelier: 'Beeldteksten maken'

20 april 2021, van 10:00 tot 11:30 | ONLINE vanuit bibliotheek Scheveningen

Kosten: pilot, tijdelijk gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

NIEUW in BibliotheekAtelier Scheveningen: creëer uw eigen beeldtekst in deze inspirerende online workshop.

Helaas mogen we u nog niet uitnodigen naar de bibliotheek te komen. Daarom gaat ook BibliotheekAtelier Scheveningen online met de gloednieuwe workshop 'Beeldteksten maken’!

Woord en beeld

Misschien kent u de Plint posters wel? In deze posters worden beeldende kunst en ‘woordkunst’ op een bijzondere manier verenigd. Dit noemen we ook wel beeldteksten of beeldgedichten. Hoe maak je nu zelf zo'n mooie eenheid van tekening en tekst? In een reeks van drie online lessen krijgt u voorbeelden, tips en uitleg over het proces. Vervolgens gaat u thuis met een concrete opdracht aan de slag. U mailt het resultaat en krijgt in de volgende les opbouwende feedback op uw werk. De nadruk ligt op het plezier in het proces, ervaring is niet nodig.   

Tijdelijk gratis!

Deze online workshop is een pilot, daarom bieden we hem tijdelijk gratis aan! U heeft alleen enkele (eenvoudige) tekenmaterialen nodig. Verder verwachten we een actieve deelname en tijdig inleveren van de opdrachten.

De workshop bestaat uit drie online lessen van 1 à 1,5 uur via Teams, en twee thuisopdrachten. Data: dinsdag 30 maart, 6 april en 20 april om 10.00 uur. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar scheveningen@bibliotheekdenhaag.nl. Doe dit snel, want het aantal plaatsen is beperkt!