Bieb070@Home Kids vanuit Scheveningen

20 januari 2021, van 14:30 tot 15:00 | online vanuit bibliotheek Scheveningen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Doe je mee? Elke woensdag vanuit een andere locatie Bieb070@Home Kids: online voorlezen en knutselen of kleuren. Vandaag vanuit Scheveningen!

Ze zijn er weer: De Nationale Voorleesdagen! Woensdag 20 januari beginnen de Voorleesdagen traditioneel met Het Nationale Voorleesontbijt. Dit keer online: Prinses Laurentien leest op Zapp voor uit het Prentenboek van het Jaar 2021: 'Coco kan het!' 

's Middags lezen we in bibliotheek Scheveningen óók gezellig voor uit 'Coco kan het!' En niet alleen dat: we gaan ook lekker bewegen en zingen en maken er een klein feestje van! Maar... huh... de bibliotheek is toch dicht??

Dat is waar... dus je kunt gewoon lekker warm binnen blijven, want het is live te volgen via onze Facebookpagina @biebscheveningen!

Op bibliotheekdenhaag.nl/jeugd vind je nog meer leuke dingen die je kunt doen met het boek over Coco: je kunt er een knutsel uitprinten, het liedje nog eens luisteren en zingen en je kunt het verhaal zelfs mee dansen!

Doe je gezellig mee? Tot woensdag! 

O ja, en speciaal voor de peuters is er vrijdag een voorleesuurtje via Teams met onze eigen 'goeie ouwe' juf Dorien. Kijk even in de agenda, want daar moet je je voor opgeven! 

PS: tip voor leerkrachten en PM-ers: We hebben ook een filmpje met leuke tips om zelf (online) voor te lezen! Stuur een mailtje naar scheveningen@bibliotheekdenhaag.nl voor de link!