De Haagse Wetswinkel

19 september 2023, van 16:00 tot 18:00 | Elke week | Schilderswijk

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom voor gratis juridisch advies naar het spreekuur. (Niet in vakantieperiodes)

Heeft u een probleem met uw werkgever, verhuurder, de overheid of bovenbuurman? Of heeft u vragen over echtscheiding, letselschade of uw rechten
als consument? Kom dan naar het spreekuur, waar u uw verhaal kunt voorleggen aan rechtenstudenten die u van gratis juridisch advies zullen voorzien. Ook kunnen zij u ondersteunen bij het maken van brieven en bezwaarschriften.

De Haagse Wetswinkel is gratis en werkt zonder afspraak. U kunt dus gewoon langskomen op een van de inloopspreekuren. Neem zoveel mogelijk papieren mee die met uw vraag te maken hebben. Hierbij  kunt u denken aan een huurcontract, arbeidscontract, facturen, brieven van het incassobureau en alles wat er verder maar mee te maken heeft.

Soms kunnen onze medewerkers meteen antwoord geven op uw vraag, maar vaak moeten zij eerst nog wat zaken uitzoeken voordat ze antwoord kunnen geven op uw vragen. Wellicht hebben zij extra informatie nodig om advies te kunnen geven. Dan spreken zij met u af wat u nog kunt doen en welke documenten u nog dient aan te leveren. Binnen één week laten zij u weten wat de ontwikkelingen in uw zaak zijn.