Crea-Do

24 september 2020, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Segbroek

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Maak kennis met haken!

Heeft u een creatieve hobby en vindt u het gezellig om samen met anderen in de bibliotheek aan de slag te gaan?
Dan nodigen we u uit om mee te doen met "CreaDo' in bibliotheek Segbroek. Een keer in de maand komt u met andere creatievelingen uw hobby uitoefenen in de bibliotheek. U laat elkaar zien wat u maakt en kunt elkaar helpen.

Haken
Vandaag hebben wij Conny Versteeg uitgenodigd om aan de slag te gaan met haaknaald, katoen en/of wol.
U kunt zelf een leuk patroon uitkiezen uit een voor u geselecteerde hoeveelheid bibliotheekboeken en een begin maken met uw haakkunstwerk. Heeft u de kneepjes nog niet goed door, dan helpt Conny u graag op weg. Mocht u niet met haakwerk aan de slag willen, neemt u dan gerust uw eigen werk mee.

We zouden het gezellig vinden u te mogen begroeten bij deze activiteit.

Aanmelden
Reserveren is verplicht. U kunt zich aanmelden op drie manieren: door te bellen naar 070-3535511, door te mailen naar segbroek@bibliotheekdenhaag.nl of kom langs en meld je aan bij de klantenservice. Vol is vol.

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiƫne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.