Museumavond stadsdeel Segbroek en Scheveningen

21 juni 2023, van 17:30 tot 20:30 | Bibliotheek Segbroek | Kunstmuseum

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op woensdag 21 juni nodigt het Kunstmuseum alle inwoners van Segbroek/Bomenbuurt en Scheveningen uit voor een gezellig avondje kunst in het museum. Iedereen is welkom: u kunt alleen, met buren, vrienden of familie komen. Vanuit de wijk vertrekken speciale bussen die u naar het museum brengen.

Wat is er te doen?

Het hele museum is open en er zijn verschillende tentoonstellingen te zien. Laat u verrassen door Eschers- Andere wereld, Vlaams Expressionisme, Mondriaan & de Stijl of Het Wonder van Delfts Blauw. Neem deel aan een rondleiding, luister naar een lezing of sluit aan bij een creatieve workshop. Zin om gewoon te genieten van het museum, een liveoptreden of iets te drinken? dat kan ook. in de Tuinzaal kan iedereen de hele avond terecht voor koffie/thee, een drankje en wat lekkers. Het busvervoer, de toegang, alle activiteiten en drankjes zijn gratis.

Wilt u mee met de bus?

Het opstappunt is bibliotheek Segbroek, Weimarstraat 353. De bus vertrekt rond 17.30 uur en rond 20.15 uur gaat deze weer retour.

Aanmelden voor deze activiteit kan bij de balie van de bibliotheek, via 070-353 55 11 of via segbroek@bibliotheekdenhaag.nl