Doe mee met de workshop van Art-S-Cool

18 september 2020, van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Transvaal

Kosten: Gratis. volgeboekt

Klei, plak, verf, knip, maak en bewonder

Creatieve workshops voor kinderen
Vind je het leuk om dingen te maken? Om te schilderen bijvoorbeeld en te tekenen; of te werken met klei en papier? Kunstenaar/vormgever Angelique Josten geeft elke vrijdag van 14.00-15.00 uur een creatieve workshop in bibliotheek Transvaal. Voordat je het weet maak je een echt kunstwerk! Voor kinderen van 6-14 jaar.
We organiseren de workshop in samenwerking met ART-S-COOL. Dat wil je toch niet missen? Kom naar de bibliotheek en schrijf je bij juf Angelique in. Neem je bibliotheekpas of je Ooievaarspas mee. Dan is de workshop gratis!
Telefoonnummer: 070 353 78 51
E-mail: transvaalkwarteir@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw en onze veiligheid is belangrijk. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn.

Bij binnenkomst zullen wij informeren naar uw/je gezondheid. Verkouden, keelpijn of koorts? Blijf thuis! In dat geval graag afmelden, telefonisch of via e-mail. Zo blijft het beperkte aantal plaatsen gevuld.