HIP kinderworkshop: Maak je eigen Memorybox

11 oktober 2023, van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Transvaalkwartier

Kosten: Gratis

Wat wil jij voor de toekomst bewaren? Ontdek het in deze workshop.

Bewaar je herinneringen 
Het Haags Gemeentearchief is eigenlijk een grote memorybox waarin we de geschiedenis van Den Haag bewaren. Herinneringen van mensen, foto's en nog veel meer. Iedere dag komen er bezoekers bij ons op de studiezaal, op zoek naar speciale herinneringen en als ze die dan vinden, dan roepen ze Eureka! Ik heb het gevonden! 

Een memorybox is eigenlijk een doos vol toekomstige eureka-momentjes. Heb jij herinneringen aan iets of iemand (of een huisdier) die je niet wilt vergeten? Denk aan briefjes, verjaardagskaarten, foto's? Of misschien heb je nog wel een schelpje bewaard van vakantie? Dan wil je die herinneringen natuurlijk veilig bewaren en dan is een memorybox daar een prima plekje voor. Je krijgt een doosje en dat ga je versieren met verf, stof en/of stras-steentjes en po√ęziealbum plaatjes. Zo maak je jouw eigen, gepersonaliseerde memorybox om mee naar huis te nemen.  

Reserveren
Hou je van geschiedenis en vind je het leuk om mee te doen met de workshop? Schrijf je dan snel in, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

E-mail: transvaalkwartier@bibliotheekdenhaag.nl
Telefonisch: 070-3537851
Of aan de balie van onze bibliotheek
Kun je toch niet komen? Meld je dan alsjeblieft telefonisch of per e-mail af.

De workshop is voor kinderen van 6-12 jaar, kleine kinderen graag met begeleiding. 

Deze HIP-workshop wordt aangeboden door het Haags Gemeentearchief