Festival de Betovering met er was weer .....Doornroosje

22 oktober 2021, van 13:00 tot 13:45 | Bibliotheek Transvaalkwartier

TG Think speelt Doornroosje !!

Humoristische avonturen van Doornroosje ná ‘ze leefden nog lang en gelukkig’. Voorstelling voor kinderen van 4 - 8 jaar.

In de herfstvakantie van vrijdag 15 t/m zaterdag 23 oktober barst het internationale kunstfestival De Betovering weer los! Kinderen t/m 12 jaar kunnen kiezen uit honderden voorstellingen, films, straattheater en workshops in vrijwel alle theaters, musea en bibliotheken in heel Den Haag. In bibliotheek transvaalkwartier kun je luisteren en kijken naar een humoristische voorstelling van Theatergroep THINK.

Doornroosje
Iedereen kent het sprookje Doornroosje, maar.... wat gebeurde er daarna? Hoe ziet een land er uit waar 100 jaar geslapen is? Waar de tijd stil heeft gestaan en de technologie je in heeft gehaald? Wat heb je allemaal gemist in die 100 jaar? Doornroosje heeft zoveel gemist dat ze besluit om alles in te halen. De dagen kunnen haar niet lang genoeg duren. Ze wil nooit meer slapen!
Reserveren
Kom je ook? 

Meer informatie over Festival De Betovering vind je op www.debetovering.nl

Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.

reserveren

tel.3537851 of transvaalkwartier@bibliotheekdenhaag.nl.