Kinderboeken Bingoshow (6+)

8 oktober 2022, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Wateringse Veld

Kosten: Gratis

Doe je mee? Kom vanmiddag naar de énige echte Kinderboeken Bingoshow. Georganiseerd door de Literaire Speelgoedwinkel! Met veel lol en leuke prijsjes!

Uniek in Den Haag en de rest van de wereld: de enige echte Kinderboeken Bingoshow! Met behulp van een klassieke bingomolen én de nodige hoeveelheid improvisatietheater wordt jouw kennis van boeken en schrijvers getest.

Een speelse variant op de welbekende bingo, inclusief rijk gevulde prijzentafel. 

Elke deelnemer ontvangt een bingokaart vol schrijvers en boektitels. Van splinternieuwe jeugdboeken tot klassieke verhalen en van piepjonge auteurs tot overleden grootheden. Fanatieke lezers hebben een kleine voorsprong, maar ook zonder enige boekenkennis maak je kans op de hoofdprijs.


Geniet van de mooiste boekomslagen, de spannendste voorleesfragmenten, de opvallendste schrijversportretten en de meest hilarische weetjes.

Wie weet rolt Paul van Loon wel uit de molen, zie je Dikkie Dik over het podium kruipen, speel je mee in Harry Potter en ga je naar huis met de nieuwste boeken of een kilo lettervermicelli!


De Kinderboeken Bingoshow is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Uiteraard kun je ook samen meedoen met je vader, oma, beste vriend(in) of iemand anders die gewoon heel leuk is.
 

Meedoen? Reserveer een plekje!

Telefoon: 070-3536363

E-mail: wateringseveld@bibliotheekdenhaag.nl