A.Vontura en de T.E.I.T Machine (volgeboekt)

30 september 2020, van 14:00 tot 14:30 | Bibliotheek Ypenburg

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken, maar… een tijdreis is natuurlijk wel gaaf! Houd jij van geschiedenis en reis je graag terug in de tijd? Om de Kinderboekenweek feestelijk te starten speelt de interactieve voorstelling van Daan Draait. Een voorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar.

A.Vontura en de T.E.I.T Machine

In Arie Vontura’s geheime laboratorium is een fantastische uitvinding gedaan: met een speciale koptelefoon op kun je door de tijd reizen. Maar werkt het apparaat wel helemaal zoals het hoort? Samen met de kinderen gaat Arie terug naar de toekomst en vooruit naar het verleden. Naar welke tijd zou jij willen reizen?

Daan Draait

Daniel van den Broeke is theatermaker/kunstenaar uit Rotterdam. In 2002 afgestudeerd in Utrecht aan de toneelschool en sindsdien altijd als zelfstandig theatermaker bezig geweest. 

Reserveren

Wil je meedoen? Reserveren is verplicht. Je kunt je aanmelden via onderstaande knop. We vragen de ouders/begeleiders hun kind alleen te brengen en weer op te halen. Helaas is het vanwege de coronamaatregelen nog niet mogelijk in de bibliotheek te wachten. 

Bibliotheek Ypenburg
Schrabber 8
2496 SR Den Haag
T: 070 - 353 8611
E: ypenburg@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Jouw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat je 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als je symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.