Live: Filosofie met Bas Haring

30 april 2021, van 20:00 tot 21:00 | Cultuurankers online

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Bas Haring is filosoof, “volksfilosoof” zelfs. Hij probeert wetenschap en filosofie te emanciperen; te laten zien dat iedereen het kan begrijpen en er aan mee kan doen. Deze avond kan je Bas live zien, horen en met hem mee filosoferen.

Bas Haring

In 2016 won Bas Haring de Duidelijke Taalprijs, als Nederlands “meest duidelijke denker”. Hij laat je op een nieuwe manier nadenken over bepaalde onderwerpen zoals; Is het in ons voordeel om te streven naar succes? Kan je de humor inzien van je eigen leven? En vele ander filosofische vragen.

Bas haring: “Ik vind ‘volksfilosoof’ wel een mooie geuzennaam. Op een frisse en toegankelijke manier probeer ik wetenschap en filosofie zo uit te leggen dat ‘t begrijpbaar wordt voor jan en alleman. Via boeken, columns, lezingen en TV. Aan Universiteit Leiden ben ik hoogleraar ‘publiek begrip van wetenschap’.” 

Inschrijven

Dit is een live-event! Deelname is gratis. Als u bent ingeschreven krijgt u de link naar het event gemaild. Klik voor inschrijven op onderstaande knop. Mocht u deze avond niet kunnen, hij is later ook altijd terug te zien via YouTube.

Bieb070@Home
Deze activiteit wordt u aangeboden door Cultuuranker Leidschenveen-Ypenburg en is onderdeel van Bieb070@home, hét online programma van Bibliotheek Den Haag! Klik HIER voor de complete agenda.