Dino maken (volgeboekt)

6 augustus 2020, van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Ypenburg

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Timmer je eigen houten dinosaurus! Workshop voor kinderen van 7+

Dit jaar coronaproof: de Culturele Zomerschool in cultuurankerbibliotheken Ypenburg en Leidschenveen. Vanaf 23 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops voor volwassenen en kinderen. Mixed media, Ikebana (Japans bloemschikken), creatief schrijven, een culturele wandeling, zelf verf maken en nog veel meer. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Reserveer snel een plekje, je bent van harte welkom!

Maak je eigen dino
De dinosauriƫrs zijn terug! Drie prehistorische kolossen uit de oudheid komen in deze stoere timmer workshop bijna brullend tot leven! De plantenetende Brontosaurus met de lange nek en staart, de Stegosaurus met zijn gevaarlijke stekels op zijn staart, of toch de Triceratops met zijn gehoornde kroon. In deze workshop kan je in 1 ochtend je eigen dino in elkaar timmeren en en daarna verven.

Reserveren
Wil je meedoen? Reserveren is verplicht. Bestel je gratis toegangskaarten via onderstaande knop. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 16 personen deelnemen. Voorafgaand aan de workshop is het verplicht je handen te wassen. Daarom word je uiterlijk om 9.45 uur verwacht. De workshop vindt plaats in bibliotheek Ypenburg. 

Deze workshop is onderdeel van de Culturele Zomerschool Leidschenveen/Ypenburg. 

Let op!
We gaan verven met acrylverf dus neem een schort mee of trek oude kleren aan.

Bibliotheek Ypenburg
Schrabber 8
2496 SR Den Haag
T: 070 - 353 86 11

Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiƫne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.