Live looping voor kinderen

20 augustus 2020, van 10:00 tot 11:15 | Bibliotheek Ypenburg

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Live looping voor kinderen

In deze workshop ga je aan de slag met het maken van jouw eigen geluid. Mix en loop er op los. Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Dit jaar coronaproof: de Culturele Zomerschool in cultuurankerbibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Met vanaf 23 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops voor volwassenen en kinderen. Mixed media, Ikebana (Japans bloemschikken), creatief schrijven, een culturele wandeling, zelf verf maken en nog veel meer. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Reserveer snel een plekje, je bent van harte welkom!

Live looping
De hele dag worden we overspoeld met geluiden; op straat, op school, en in de media. Gelukkig filtert ons brein de informatie zodat we niet continu in opperste staat van paraatheid hoeven te zijn. Pas als we iets verrassends horen, wordt onze aandacht getrokken. In de Live Looping workshop ervaart je hoe geluiden kunnen worden gesampled, en gestapeld tot een geluidscollage.

Reserveren
Wil je meedoen? Reserveren is verplicht. Bestel uw gratis toegangskaarten via onderstaande knop. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 12 personen deelnemen. Voorafgaand aan de workshop is het verplicht uw handen te wassen. Daarom word je uiterlijk om 9.45 uur verwacht. De workshop vindt plaats in bibliotheek Ypenburg.

Deze workshop is onderdeel van de Culturele Zomerschool Leidschenveen/Ypenburg. 

Bibliotheek Ypenburg
Schrabber 8
2496 SR Den Haag
T: 070 - 353 86 11
E: ypenburg@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiĆ«ne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.