Museum van (bijna) uitgestorven dieren (volgeboekt)

7 oktober 2020, van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Ypenburg

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Lotte Stegeman haar nieuwe boek

Tijdens de Kinderboekenweek komt kinderboekenschrijfster Lotte Stegeman langs met haar 'Museum van (bijna) uitgestorven dieren'. Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Museum van (bijna) uitgestorven dieren

Ontmoet een sabeltandkat, een haai met een bek waar tien kinderen in passen en meer ongelooflijke (bijna) uitgestorven dieren. Ontdek de wonderlijkste wezens, bestudeer echte brokjes reuzenhaai en dinosauriër, leer een oeroud dier tekenen en doe mee aan de duizelingwekkende dierenquiz. 

Lotte Stegeman

Lotte is auteur en (jeugd)journalist. Ze was jarenlang de hoofdredacteur van jeugdkranten Kidsweek en 7Days. Nu schrijft ze vooral, het liefst voor kinderen en over dieren en natuur.

De eenhoorn en andere fantastische dieren die ooit leefden

Vlak voor de Kinderboekenweek verschijnt 'De eenhoorn en andere fantastische dieren die ooit leefden'. Lang geleden denderden duizelingwekkend reusachtige en merkwaardige wezens de aarde over. Door regenwouden slingerden slangen waar geen eind aan kwam en slopen knaagdieren waar je dwerghamster tienduizend keer in zou passen. In dit natuurhistorische museum van papier wandel, zwem of vlieg je mee met twintig fabelachtige dieren. En met vijf pechvogels die er nú nog zijn, maar straks misschien niet meer...

Reserveren

Wil je meedoen? Reserveren is verplicht. Je kunt je aanmelden via onderstaande knop. Voorafgaand aan de workshop is het verplicht je handen te wassen. Daarom word je uiterlijk om 14.45 uur verwacht. We vragen de ouders/begeleiders hun kind alleen te brengen en weer op te halen. Helaas is het vanwege de coronamaatregelen nog niet mogelijk in de bibliotheek te wachten. 

Bibliotheek Ypenburg
Schrabber 8
2496 SR Den Haag
T: 070 - 353 8611
E: ypenburg@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Jouw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat je 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als je symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.