Maak je zomer! Muziekworkshop percussie

19 juli 2021, 09:00 t/m 23 juli 2021, 09:45 | Kerkgebouw De Toevlucht

Kosten: 15,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ontdek de wereld van muziek en ga op zoek naar de muzikant in jezelf! Voor kinderen van 7 tot en met 9 jaar.

Muziekworkshop
Ben je tussen de 7 en 9 jaar oud en wil je de gaafste ritmes leren spelen? Ga dan mee op een muzikale ontdekkingstocht! In 5 ochtenden leer je hoe je moet shaken, trommelen, roffelen, klappen en hoe je verschillende ritmische instrumenten bespeelt. Schrijf je in en maak je zomer!

Professionele lessen
Een professionele muziekdocent van Rockit Music Productions geeft deze workshop. Deze organisatie kent de (Haagse) muziekwereld als geen ander en zorgt voor de perfecte match.

Dagen en tijden
De workshop is van maandag 19 juli tot en met vrijdag 23 juli. Elke ochtend krijg je van 09.00 tot 09.45 uur les. In een week tijd kan je dus echt iets leren, samen met andere kinderen die gek zijn op muziek.

Inschrijven en kosten
Wil je meedoen? Reserveren is verplicht. Schrijf je in via onderstaande knop. Je kunt meedoen aan de vijf lessen voor € 15,00.  Als je een Ooievaarspas hebt, betaal je € 7,50. Als je je opgeeft voor 'Maak je zomer!', dan is het belangrijk dat je bij alle lessen bent.

'Maak je zomer!' is onderdeel van de Culturele Zomerschool Leidschenveen-Ypenburg en vindt plaats in het Kerkgebouw de Toevlucht.

Kerkgebouw De Toevlucht
Laan van Hoornwijck 140
2497 DG Den Haag

Jouw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat je 1,5 meter afstand kunt houden en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.