Maak je zomer! Speel in een band

19 juli 2021, 10:00 t/m 23 juli 2021, 11:00 | Kerkgebouw De Toevlucht

Kosten: 15,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ontdek de wereld van muziek en ga op zoek naar de muzikant in jezelf! Voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar.

Muziekworkshop
Ben jij tussen de 10 en 12 jaar en heb je altijd al willen weten hoe het is om in een échte band te spelen? Vraag je je af welk instrument bij jou past? Doe dan mee met 'Maak je zomer!' Deze week ga je samen muziek maken en leer je van alles over het spelen in een band.  

Professionele lessen
Een professionele muziekdocent van Rockit Music Productions geeft de workshop. Zij kennen de (Haagse) muziekwereld als geen ander en zorgen voor de perfecte match. 

Dagen en tijden
Je doet mee van maandag 19 juli tot en met vrijdag 23 juli. Je krijgt les van 10.00 tot 11.00 uur. In een week tijd kan je dus echt iets leren, samen met andere kinderen die gek zijn op muziek.

Er is ook een andere groep die les krijgt van 11.15 tot 12.15 uur. Klik hier.

Inschrijven en kosten
Wil je meedoen? Reserveren is verplicht. Schrijf je in via onderstaande knop. Je kunt meedoen aan de vijf lessen voor € 15,00. Als je een Ooievaarspas hebt, betaal je  € 7,50.  Als  je  je opgeeft voor  'Maak je zomer!', dan is het belangrijk dat je bij alle lessen bent.

'Maak je zomer!' is onderdeel van de Culturele Zomerschool Leidschenveen-Ypenburg en vindt plaats in het Kerkgebouw de Toevlucht.

Kerkgebouw De Toevlucht
Laan van Hoornwijck 140
2497 DG Den Haag

Jouw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat je 1,5 meter afstand kunt houden en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.