Striptekenen (volgeboekt)

23 juli 2020, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Ypenburg

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Maak je eigen strip. Workshop voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Dit jaar coronaproof: de Culturele Zomerschool in cultuurankerbibliotheken Ypenburg en Leidschenveen. Vanaf 23 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops voor volwassenen en kinderen. Mixed media, Ikebana (Japans bloemschikken), creatief schrijven, een culturele wandeling, zelf verf maken en nog veel meer. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Reserveer snel een plekje, je bent van harte welkom!

Maak je eigen strip
Houd jij van tekenen en heb jij vaak verhalen in je hoofd? In deze workshop krijg je les van een echte striptekenaar die jou kan helpen om je eigen strip te maken! Hoe wordt een strip nou eigenlijk gemaakt? Het word je allemaal uitgelegd in deze kennismakingsworkshop. Iedereen kan tekenen! Ervaring geen vereiste. Het enige wat je nodig hebt is wat fantasie en creativiteit.

Richard de Rijke
Richard is professioneel striptekenaar en illustrator. Zijn strip verschijnt elke week in de krant Groot Westland. Als hij een idee heeft krijgt hij er meteen een beeld bij in zijn hoofd. Hij kan dit razendsnel omzetten tot een tekening op papier.

Reserveren
Wil je meedoen? Reserveren is verplicht. Bestel je gratis toegangskaarten via onderstaande knop. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 14 personen deelnemen. Voorafgaand aan de workshop is het verplicht je handen te wassen. Daarom word je uiterlijk om 9.45 uur verwacht. De workshop vindt plaats in bibliotheek Ypenburg. 

Deze workshop is onderdeel van de Culturele Zomerschool Leidschenveen/Ypenburg. 

Bibliotheek Ypenburg
Schrabber 8
2496 SR Den Haag
T: 070 - 353 86 11

Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiƫne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.