Theaterlezen

13 augustus 2020, van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Ypenburg

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Lees met een professionele theaterregisseur een leuke, grappige of spannende theatertekst. Een unieke kans om eens te voelen hoe het is om acteur te zijn.

Dit jaar coronaproof: de Culturele Zomerschool in cultuurankerbibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Vanaf 23 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops voor volwassenen en kinderen. Mixed media, Ikebana (Japans bloemschikken), creatief schrijven, een culturele wandeling, zelf verf maken en nog veel meer. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Reserveer snel een plekje, u bent van harte welkom!

Theaterlezen
Als je een theatertekst leest met anderen komt het meteen tot leven. En met een paar tips is er ineens spel. In de workshop maak je kennis met hoe je als speler een tekst kleur en betekenis kunt geven. Je leert om emoties te verbeelden, een personage vorm te geven en teksten vanuit verschillende invalshoeken te spelen. We spelen drama en comedy, aan het einde van de workshop heb je verschillende manieren leren kennen om een tekst boeiend vorm te geven.

Serge Bosman
Deze workshop wordt gegeven door Serge Bosman. Serge is al sinds de oprichting theaterdocent bij het Haags Theaterhuis. Daarnaast speelt hij ook cabaretvoorstellingen bij cabaretduo Boskoe. 

Reserveren
Wilt u meedoen? Reserveren is verplicht. Bestel uw gratis toegangskaarten via onderstaande knop. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 12 personen deelnemen. Voorafgaand aan de workshop is het verplicht uw handen te wassen. Daarom wordt u uiterlijk om 9.45 uur verwacht. De workshop vindt plaats in bibliotheek Ypenburg.

Deze workshop is onderdeel van de Culturele Zomerschool Leidschenveen/Ypenburg. U kunt maximaal aan één activiteit per bibliotheek deelnemen.

Bibliotheek Ypenburg
Schrabber 8
2496 SR Den Haag
T: 070 - 353 86 11

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.