Wachten op G

21 mei 2022, van 17:00 tot 20:00 | Bibliotheek Ypenburg

Kosten: Gratis

Kom gezellig naar de bibliotheek. Ga in gesprek met andere jongeren, kijk naar een voorstelling en eet samen pizza. Deelname is gratis!

Wat gaan we doen?
Om 17 uur is iedereen welkom met een hapje en drankje. We lopen daarna naar buiten waar een theatervoorstelling wordt gespeeld. Als we weer terug zijn gaan we met elkaar in gesprek over het thema van de voorstelling. De acteurs Marco en Musa zijn erbij! Ook eten we pizza (ook vegetarisch en/of halal)

Marco en Musa
De theatervoorstelling Wachten op G is gemaakt en wordt gespeeld door Marco Lopes en Musa. Marco en Musa zijn allebei acteurs en cabaretiers. De voorstelling gaat over vriendschap en zit vol humor met een filosofisch tintje. Het gaat over twee vrienden die wachten, maar degene op wie ze wachten komt maar niet. Hoe goed kennen de twee vrienden elkaar eigenlijk?

Young Stories
Deze avond wordt georganiseerd samen met Young Stories. Met Young Stories luisteren we naar elkaars verhalen, terwijl we samen wat doen. Want de jongeren hebben de toekomst: Young Stories wil ze er graag bij betrekken en hun mening horen.

Reserveren
Dit mag je niet missen! Schrijf je snel in via bovenstaande knop: Aanmelden. Deelname is gratis, speciaal voor jongeren van 17 tot 30 jaar.

Foto: Marco en Musa. Fotograaf: Jannick Hamberg