Ziza wil geen ninja zijn

9 oktober 2021, van 10:00 tot 10:35 | Bibliotheek Ypenburg

Kosten: Gratis

Theatervoorstelling over worden wat je wil, en over níet worden wat je niet wil! Voor kinderen vanaf 4 jaar.

De hele familie van Ziza is ninja. Zijn ouders en zijn grote zus Xa zijn ninja. Zelfs De tweeling Yin en Yan zijn het al bijna. Ziza zal ook ninja worden, maar wil hij dat wel? Wat als hij helemaal niet wil vechten, maar veel liever beweegt en muziek maakt? Ziza wil helemaal geen ninja zijn! Maar dan ligt er een driekoppig monster op de loer… Een voorstelling over niet worden wat een ander wil, maar precies dat waar jij blij van wordt.

Katiusca Principato

Katiuscia maakt speciaal voor de Kinderboekenweek een muzikale voorstelling van het boek “Ziza wil geen ninja zijn” geschreven door Marjet Huiberts en met prachtige kleurrijke illustraties van Coen Hamelink. Katiuscia Principato is speler, theatermaker en zangpedagoog. Al haar werkzaamheden hebben vanaf het begin van haar loopbaan (2004) raakvlak met kinderen. Na haar studie aan het conservatorium zang lichte muziek is zij zich verder gaan ontwikkelen in het muziektheatervak.

Reserveren

Wil je komen kijken? Reserveren is verplicht. Je kunt je aanmelden via onderstaande knop. De voorstelling vindt plaats in bibliotheek Ypenburg. Begeleiders zijn welkom, maximaal 1 begeleider per kind, dan hebben we zoveel mogelijk plekken voor de kinderen. Let op: als begeleider heb je een corona toegangsbewijs nodig.

Voor deze activiteit is een corona toegangsbewijs nodig. Iedereen vanaf 13 jaar en ouder moet een geldig coronabewijs en identiteitsbewijs (14 jaar en ouder) laten zien bij aankomst.

Bibliotheek Ypenburg
Schrabber 8
2496 SR Den Haag
T: 070 - 353 8611
E: ypenburg@bibliotheekdenhaag.nl

Jouw veiligheid is belangrijk. We houden ons altijd aan de dan geldende coronamaatregelen. Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.