Maak je zomer! Creatief schrijven (volgeboekt)

19 juli 2021, 09:00 t/m 23 juli 2021, 12:00 | Bibliotheek Ypenburg

Kosten: 20,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ontdek de wereld van het creatieve schrijven. Ga op zoek naar de schrijver in jezelf! Voor iedereen vanaf 18 jaar.

Creatief schrijven
Met taal kan je heel veel doen. In vijf ochtenden werk je aan jouw schrijfkunsten samen met schrijfster Bianca Boer. Zij laat je zien dat ook jouw wereld vol verhalen zit. Dus: houd je van schrijven of ben je gewoon nieuwsgierig? Schrijf je snel in en maak je zomer!

Bianca Boer 
Bianca Boer (1976) is schrijver en dichter. Ze schrijft momenteel aan haar vierde boek, een verhalenbundel. Dat gaat soms snel, soms langzaam, soms goed, soms minder, maar het is altijd boeiend. Ze zou niets liever willen dan dit. Bianca geeft al jaren les, ze laat je zelf ontdekken wat werkt en wat niet in jouw werk. 

Bianca won de Nieuw Proza Prijs, publiceerde in De Gids, Tirade en Passionate en trad onder meer op tijdens Crossing Border. In 2007 werd haar verhalenbundel Troost en de geur van koffie genomineerd voor de Selexyz Debuutprijs. In 2010 verscheen de dichtbundel Vliegen en andere vogels. In 2018 won ze de Poëzieprijs van Oostende met het gedicht Laatst, in de ochtend. Haar roman Draaidagen is verschenen in de zomer van 2019. Draaidagen stond op de shortlist van de Hebban Debuutprijs. Voor meer informatie klik hier.

Dagen en tijden
De workshop is van maandag 19 juli tot en met vrijdag 23 juli. Elke ochtend krijg je van 09.00 tot 12.00 uur les. In een week tijd kan je dus echt iets leren, samen met andere groepsgenoten.

Inschrijven en kosten
Wil je meedoen? Reserveren is verplicht. Schrijf je in via onderstaande knop. Met inachtneming van de 1,5 meter-maatregel kunnen aan deze activiteit 12 personen deelnemen. Je kunt meedoen aan de vijf lessen voor € 20,00. Als je een Ooievaarspas hebt, betaal je € 10,00. Als je je opgeeft voor 'Maak je zomer!', dan is het belangrijk dat je bij alle lessen bent.

'Maak je zomer!' is onderdeel van de Culturele Zomerschool Leidschenveen-Ypenburg en vindt plaats in het bibliotheek en Cultuuranker Ypenburg. Deze lessenreeks wordt mede mogelijk gemaakt door Probiblio. 

Bibliotheek en Cultuuranker Ypenburg
Schrabber 8 
2496 SR Den Haag 
T: 070 - 353 86 11 

Jouw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat je 1,5 meter afstand kunt houden en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.