Escape game

6 oktober 2021 t/m 16 oktober 2021 | bibliotheek Ypenburg

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Van daar... naar hier: een spannende escape game vol avontuur, puzzels en raadsels. Voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Van astronaut tot dokter en van zangeres tot YouTuber: onder het motto Worden wat je wil staat de Kinderboekenweek 2021 in het teken van dromen over later. Deze escape game draait om de zoektocht naar opa, maar ook een zoektocht naar wat je zèlf wil, zodat je kan worden wie je bent.

Zoektocht naar opa
Jessie krijgt een geheimzinnige boodschap van opa. Hij is kwijt. Help Jessie om opa te vinden. Puzzel alle stukjes bij elkaar en los het raadsel van opa op in deze spannende escape game. Kruip achter je computer of tablet, ga aan de slag met pen, papier, schaar en de envelop met inhoud en help Jessie bij haar zoektocht!

Thuis of in de bieb
Het spel is voor kinderen van 8 tot 12 jaar en duurt ongeveer 60 - 90 minuten. De envelop met inhoud kun je vanaf woensdag 6 oktober bij bibliotheek Ypenburg afhalen. Zolang de voorraad strekt! Het spel speel je thuis achter de computer, alleen of samen. Wil je het spel liever in de bibliotheek doen? Informeer bij de klantenservice wanneer dat zou kunnen en maak een afspraak. Lukt het jou om (zo snel mogelijk) alle stukjes bij elkaar te puzzelen en het raadsel van opa op te lossen?