Fototentoonstelling: Architectuur

1 december 2020 t/m 31 december 2020 | Bibliotheek Ypenburg

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In december kunt u de hele maand de fototentoonstelling bewonderen van 4 samenwerkende fotoclubs uit de regio Haaglanden. Fotokring Leidschendam-Voorburg, Fotoclub Rijswijk, Fotoclub Diafragma en de Leidschenveense fotoclub. Het thema van deze expoitie is: architectuur.

Foto: Ger ter Horst

Architectuur

Na succesvolle eerdere edities is er ook nu weer een expositie van de 4 samenwerkende fotoclubs, te zien in blbiotheek en Cultuuranker Ypenburg. Dit keer is het thema "architectuur". Architectuur fotografie wordt gekenmerkt door het fotograferen van bouwwerken en door de mens gecreƫerde omgevingen. Elementen die vaak terug komen in deze vorm van fotografie zijn: lijnenspel, perspectief en spelen met licht. Ook in deze expositie is dat goed te zien.

Coronamaatregelen.

De expositie zal plaatsvinden van 1 tot 31 december. Vanwege de coronamaatregelen zal er dit jaar geen feestelijke opening gehouden worden. Let u ook op de extra coronamaatregelen en aangepaste openingstijden. Ook is het vanaf 1 december verplicht om in de bibliotheek een mondkapje te dragen. Kijk voor de meest actuele informatie op www.bibliotheekdenhaag.nl