Illustreren met Djenné

6 oktober 2021, van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Ypenburg

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Lotte Stegeman haar nieuwe boek

Tijdens de Kinderboekenweek komt illustrator Djenné Fila langs. Voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar.

Wat gaan we doen?

Een bezoek van Djenné draait om het enthousiasmeren, stimuleren en inspireren van kinderen. Ze vertelt over haar werk als illustrator, laat in korte filmpjes zien hoe ze boekillustraties maakt en daarna ga je zelf aan de slag in haar tekenworkshop. Djenné heeft een tekenwerkwijze bedacht waarmee iedereen met plezier kan tekenen. Spelenderwijs gaat ze met jou op avontuur met haar illustratietechnieken. Hoe spannend is het om nog niet precies te weten waar je tekening eindigt?

Djenné Fila

Djenné studeerde illustratie aan de Academie voor Kunst en Vormgeving St. Joost in Breda. In 2019 maakte Djenné haar debuut in de kinderboekenwereld, met ‘Het beest met de kracht van tien paarden’, dat genomineerd werd door de Vlaamse kinder- en jeugdjury. Kort daarna volgde haar eerste prentenboek ‘De vuurvogel‘ waarvan haar illustraties werden beloond met een zilveren award tijdens de European Design Awards 2021.

Reserveren

Wil je meedoen? Reserveren is verplicht. Je kunt je aanmelden via onderstaande knop. De workshop vindt plaats in bibliotheek Ypenburg.

Bibliotheek Ypenburg
Schrabber 8
2496 SR Den Haag
T: 070 - 353 8611
E: ypenburg@bibliotheekdenhaag.nl

Jouw veiligheid is belangrijk. We houden ons altijd aan de dan geldende coronamaatregelen. Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.