Ode aan Stevie Wonder

16 maart 2023, van 20:00 tot 21:30 | Bibliotheek Ypenburg

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tijdens de terugkerende 'Ode aan...' zetten we de schijnwerper op een van de bijzondere persoonlijkheden uit de muziekscène. Ook openen we deze avond het nieuwe podium.

Reserveer kaarten

Ode aan Stevie Wonder
Op deze avond schenken we aandacht aan één van 's werelds grootste muziek-iconen. Deze keer staat de Stevie Wonder centraal. Kom luisteren naar zijn muziek en kom meer te weten over de bijzondere persoon achter dit repertoire. Ga mee op een reis langs de bijzondere muziek van Stevie, waarbij de grootste hits van deze legendarische artiest ten gehore worden gebracht.

Iva Wonder
Deze avond zal Iva Wonder je trakteren op een swingende en energieke show. Ivanildo Braam is als kleine jongen al fan van Stevie Wonder. Hij is dan ook zijn grote voorbeeld en heeft veel van zijn zangkunsten geleerd. Iva heeft een indrukwekkend c.v. Je kunt hem kennen van het SBS6 programma The Tribute - De band was één van de finalisten van het programma! Iva neemt je mee in zijn eigen enthousiasme voor deze artiest. Daarnaast stond hij in het voorprogramma van artiesten als NEYO, K-CI &JOJO, Madonna, Audrey Hepburn, MC Hammer, JOE, AKON, Keith Sweat, 112, Fat Man Scoop, Jagged Edge, Joe Budden, Ludacris, Wayne Wonder, Funk Master Flex, Horace Brown, Sisqo (Dru-Hill), Corey Latif Williams, Destinys Child, Young Lloyd Polite.

Opening na verbouwing
In bibliotheek Ypenburg heeft een verbouwing plaatsgevonden. Dit optreden is extra bijzonder omdat dit het eerste optreden is op ons nieuwe podium! De bibliotheek is zo een mooie plek om te genieten van kunst en cultuur. Deze avond wordt het nieuwe podium officieel geopend.