Lang leve het Franse chanson!

29 juli 2022, van 20:00 tot 21:30 | Amfitheater Bieslandse Bos

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Deze zomeravond draait om een genre dat als geen ander de menselijke ziel naar boven kan trekken: het Franse chanson. Een muzikaal optreden in het Amfitheater Bieslandse Bos.

Reserveren

Het Franse levenslied
Deze zomer organiseert Bibliotheek Ypenburg een muzikale traktatie voor alle thuisblijvers. Vergeet tolwegen en lange autoritten, want binnenkort komt Frankrijk naar jou toe! Op deze bijzondere avond is zangeres Tess Merlot en haar band te bewonderen. Ze speelt eigen werk én klassiekers van Brel, Piaf en Aznavoer.

En dit alles in een wel heel bijzonder decor: het Amfitheater in het Bieslandse Bos. Voor iedereen die niet op vakantie is, maar er wel even tussenuit wil. Dit mag je niet missen, want waar alle liefhebbers het over eens zijn: zo klinkt de zomer!

Tess Merlot
“De eerste keer dat Tess Jacques Brel hoorde sloeg de bliksem in.” Sindsdien is de muziek niet meer gestopt: ze vormde de band Tess et les Moutons en honderden shows later draait elk optreden nog steeds om de essentie: de menselijke ziel naar de oppervlakte trekken zoals alleen het Franse levenslied dat kan.

Tess bracht in 2017 met les Moutons haar eerste EP Chansons pour non-francophones uit. In 2019 zong ze haar eigen ‘Mon Paris’ in een bomvol Paradiso en in de eerste maanden van 2020 tourde ze met haar Moutons langs uitverkocht zalen van PAARD in Den Haag en TivoliVredenburg in Utrecht. In juli 2021 ziet debuutalbum
‘Laissez-moi’ het levenslicht.

Reserveren
Wil je komen kijken? Reserveer dan snel jouw kaartje! Let op! Dit evenement vindt plaats in het Amfitheater Bieslandse Bos. Parkeren in de directe omgeving is niet mogelijk.

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door Buren van de Bras