Online les portret tekenen

24 maart 2021, van 14:30 tot 15:15 | Cultuurankers online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Doe mee met onze online les portret tekenen! Kunstenaar Marina Heuvelman laat je tijdens deze online workshop stap voor stap zien hoe je zelf een portret tekent. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Wat gaan we doen?

Een portrettekening is een tekening van iemands gezicht. Wil jij leren hoe je een portret tekent? Dan is deze workshop wat voor jou! Gezicht, ogen, neus, mond, je leert het allemaal te tekenen. Marina leert je stap voor stap hoe je zelf een portret tekent. Misschien teken je daarna wel je moeder, vader, zusje of jezelf!

Wat heb je nodig?

Leg voordat we beginnen deze spulletjes vast klaar:

  •  een paar velletjes papier 
  •  potlood
  •  gum
  •  kleurpotloden of stiften

Online

Deze workshop is online te volgen, we gebruiken het programma Zoom. Dit is helemaal gratis. Het beste is om het programma (gratis) te installeren op de computer of tablet, maar het is ook via de browser te gebruiken. Na inschrijving ontvang je een link via de mail. Als je daar op klikt kom je bij de online les. Voor vragen neem je contact op met bibliotheek Ypenburg, 070 353 86 11 of ypenburg@bibliotheekdenhaag.nl

Online legt Marina alles uit en laat zij zien hoe jij een mooi portret kan tekenen.

Inschrijven

Schrijf je snel in voor de workshop via onderstaande knop! Als je bent ingeschreven ontvang je via de mail een link naar de online workshop.

Samenwerking

Deze workshop wordt aangeboden door Bibliotheek en Cultuuranker Ypenburg in samenwerking met
Art-S-Cool.