Parels van Ypenburg en Leidschenveen

1 oktober 2022, van 11:00 tot 17:00 | Bibliotheek Ypenburg en Leidschenveen

Kosten: Gratis

Leer uw eigen buurt en bewoners kennen! Parels zijn bewoners met een passie of een hobby, ze vinden het leuk als u hen bezoekt.

Wist u dat in Leidschenveen een bewoner een erg leuke plantenbieb heeft en dat er een coverband is die u laat swingen op jaren '60 en '70 muziek? Of dat er in Ypenburg vrolijke knuffels gehaakt worden door een bewoner? Deze mensen noemen we Parels. Er zijn er dit jaar weer veel te zien op verschillende plekken in ons stadsdeel. Ze vinden het leuk als u hen bezoekt.

In de bibliotheek
Op 1 oktober zijn er ook Parels te vinden in bibliotheek Ypenburg en in bibliotheek Leidschenveen.  U bent welkom tussen 12 en  17 uur. Inschrijven is niet nodig. Op 1 en 2 oktober zijn er op verschillende plekken in het stadsdeel Parels te zien. Binnenkort komt het hele programma online: parelsvanypenburg.nl