Maak je zomer! Theaterweek

11 juli 2022 t/m 15 juli 2022 | Kerkgebouw de Toevlucht

Kosten: €20,00 Ooievaarspas: €10,00

Altijd al theater willen spelen? Grijp je kans! In deze inspiratievolle en leerzame zomerweek duiken we in de wereld van theater. Voor iedereen vanaf 18 jaar.

Improviseren, spelen met taal en bewegen op muziek, het komt allemaal voorbij in deze theaterzomerweek. Daarbij laten we ons inspireren door elkaar, eigen fascinaties en de ruimte waar we werken. Zin in een week vol inspiratie en verwondering? Doe mee!

Wat ga je doen?
Vijf dagen lang krijg je elke ochtend theaterles waar verschillende facetten van het theaterspelen voorbijkomen. Improvisatie, spelen met taal, bewegen en zelf scènes maken. Aan het einde van de week sluiten we af met een montagevoorstelling vol met eigen gemaakt materiaal! Deze theaterweek is geschikt voor beginners en voor mensen die al een aantal theaterlessen hebben gevolgd.

Docent en regisseur Jeroen de Graaf
Deze theaterzomerweek krijg je les van professioneel theaterdocent Jeroen de Graaf. Sinds zijn afstuderen aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Academie voor Theater in Tilburg in 2006 is Jeroen de Graaf niet meer weg te denken uit het culturele werkveld. De bevlogen docerend theatermaker geeft o.a. les bij theaterschool Rabarber en Academie voor Theater Tilburg. Ook regisseert hij bij verschillende theatergroepen in het land zoals Buro Rood en Theatergroep De Zwarte Weduwe. Jeroen regisseert, coacht, onderzoekt, ontwikkelt om zo de speler in ieder mens aan te boren.

Data, tijden en locatie.
Maandag 11 juli, 9.30 - 12.30 uur
Dinsdag 12 juli, 9.30 - 12.30 uur
Woensdag 13 juli, 9.30 - 12.30 uur
Donderdag 14 juli, 9.30 - 12.30 uur
Vrijdag 15 juli, 9.30 - 16.30 uur

Let op: Deze workshop vindt plaat in kerkgebouw de Toevlucht, Laan van Hoornwijck 140. Daar hebben een ruimte gehuurd voor deze workshop.

Inschrijven en kosten
Wil je meedoen? Reserveren is verplicht. Schrijf je in via de knop "Inschrijven". Je kunt meedoen aan de vijf lessen voor € 20,00. Als je een Ooievaarspas hebt, betaal je € 10,00. Als je je opgeeft voor 'Maak je zomer!', dan is het belangrijk dat je bij alle lessen bent.

Foto: Theaterdocent Jeroen de Graaf