De Peuterweken

Niet meer weg te denken aan het begin van het jaar: de Peuterweken in Bibliotheek Den Haag

Eerst zijn er de Nationale Voorleesdagen (22 januari t/m 1 februari): op woensdagmiddag lekker veel voorlezen uit de verhalen van de Prentenboek TopTien. Maar we starten met het Nationale Voorleesontbijt, vaak met een speciale gast! In februari zijn er daarna in bijna alle bibliotheken leuke voorstellingen, speciaal voor peuters en kleuters. Daarin speelt het verhaal Moppereend (Prentenboek van het Jaar) een belangrijke rol. Kom je ook?

Familievoorstelling: Ik zoek een woord (Hans en Monique Hagen)

Speciaal voor de Voorleesdagen hebben Hans & Monique Hagen 'Spelen tot het donker wordt' (CPNB Prentenboeken TopTien 2020) opgenomen in hun succesvolle familieprogramma. Ik zoek een woord is een poëtische voorstelling voor kinderen van 4-10 jaar, vaders, moeders, opa’s en oma’s.

reserveer gratis kaarten

Onze activiteiten

• Voorleestheater 2+

7 vrijdagochtenden feest voor peuters!

Van 09:15 tot 11:00

Bibliotheek Scheveningen

vr 06 mrt

Bekijk alle activiteiten

Moppereend

Joyce Dunbar, Petr Horáček

Eend loopt te mopperen. Ze heeft niemand om mee te spelen. Er verschijnt een grijze wolk boven haar hoofd die steeds groter wordt. Want alle dieren die ze vraagt, willen spelletjes doen die Eend niet leuk vindt. Dan wordt de wolk zo groot en zwart dat...

Bekijk dit boek

Zing en stamp mee met Moppereend!

Een gratis Jeugdpas tot je 18e!

Tot en met je 18e leen je gratis boeken, documentaires en jeugd e-books.