Taalwandeling

Nodig je taalmaatje, vriend of vriendin uit voor de Taalwandeling en oefen Nederlands met elkaar. Haal eerst een gratis goodiebag op in de bibliotheek bij jou in de buurt en loop mee met de Taalwandeling.

Loop mee met onze taalwandelingen!

Taalwandeling

Heb je iets geleerd of ben je iets leuks tegengekomen? Maak een foto en stuur het naar onze facebook Messenger via: taalhuisdenhaag.

• Datum: maandag 6 september tot en met 24 september
  • Locatie: In je eigen wijk of buurt
  • Tijd: hele dag

Agenda Taalwandeling

Bekijk de agenda

Promovideo Taalwandeling

Taalwandeling

Wil je tegelijk oefenen met de Nederlandse taal en gezond leven? Haal een gratis goodiebag op bij de bibliotheek bij jou in de buurt en loop van 6 tot en met 24 september mee met de Taalwandeling! Dat is samen met iemand praten, lezen, luisteren en lopen. Met een speciale app worden je stappen geteld; de Ommetje-app. Heb je hulp nodig bij het installeren van de app? Kom dan langs in de bibliotheek. Veel plezier met wandelen!

Wil je de Nederlandse taal beter leren lezen, schrijven en/of spreken? Zoek je een taalcursus of wil je zelf aan de slag? Wil je leren internetten en videobellen? Kom dan langs in het Taalhuis op de tweede verdieping van de Centrale Bibliotheek. Onze vrijwilligers helpen je graag!

De Taalwandeling is een samenwerking tussen ROC Mondriaan, Taal aan Zee, Xtra,
St. Lezen en Schrijven, Doe Weer Mee, Taalhuis en Bibliotheek Den Haag.