Zomerbieb

Tijdens de zomervakantie is er natuurlijk ook veel te beleven in de bibliotheek! Op deze pagina kan je ons aanbod gedurende de zomervakantie terugvinden. We hopen jullie snel te zien in een van onze vestigingen!

Extra Lang Lenen

• 6 weken lenen in de zomervakantie

Het is zomer! Van 12 juli t/m 23 augustus 2021 mag u weer extra lang lenen! Boeken, speelfilms, games, etc. leent u dan standaard voor 6 weken.

8 juli 2021

Bekijk details van 6 weken lenen in de zomervakantie

Zomerse taaldagen

Bekijk alle Zomerse taaldagen

De bieb in het Zuiderpark

Deze zomer is de bieb ook te vinden in het Zuiderpark bij het Zuiderparktheater. Je kunt natuurlijk genieten van een lekker boek, maar we zullen er ook leuke activiteiten organiseren. Kom jij deze zomer het Zuiderpark bezoeken?

Bekijk hier het programma van het Zuiderparktheater!

Boek 'n Trip - Gratis e-books voor jeugd

Beleef deze zomer duizenden verhalen, gewoon op je telefoon of tablet! Met de gratis online Bibliotheek-app download je de leukste e-books en luisterboeken. Voor iedereen tussen de 0-18 jaar. Ook als je nog géén lid bent van de bieb.

De vakantiepas - korting op activiteiten voor kids

De Vakantiepas bestaat 25 jaar! Ook dit jaar zijn we weer volop leuke activiteiten te doen in de zomervakantie. Wist je dat je de vakantiepas bij al onze vestigingen verkrijgbaar is gedurende de zomer?