Voorleesontbijt met Moppereend (3-5 jaar)

22 januari 2020, van 08:30 tot 10:30 | Centrale Bibliotheek

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ontbijten en voorlezen uit het Prentenboek van het jaar 2020.

Peuters en kleuters zijn welkom bij het Voorleesontbijt in onze bibliotheek, een feestelijk ontbijt met broodjes en boeken. Daarmee beginnen we op woensdag 22 januari de Nationale Voorleesdagen.

Eerst is er een lekker ontbijt. Daarna leest Wethouder Robert van Asten voor uit 'Moppereend', het Prentenboek van het jaar. Na het voorlezen neemt Josette van 'Music Monkeys' het stokje van hem over om samen met de kinderen te zingen, dansen en toneelspelen.   

Het leukste prentenboek

‘Moppereend’, geschreven door Joyce Dunbar met illustraties van Petr Horáçek , is volgens een jury van Nederlandse jeugdbibliothecarissen het leukste prentenboek van het jaar 2019. Het gaat over een eend die niemand heeft om mee te spelen. Er verschijnt een wolk boven haar hoofd die alsmaar groter wordt want alle dieren die ze tegenkomt willen spelletjes doen die Eend niet leuk vindt. Dan wordt de wolk zo groot dat zij barst. En dan…………

Voor kinderen van 3 t/m 5 jaar en één begeleider. 

Reserveren

Wilt u ook komen met uw kind? Reserveer dan een plaats. 

Meld u aan voor maandag 20 januari bij de jeugdbalie, bel op of stuur een e-mail. Wilt u de naam van uw kind, de leeftijd en uw telefoonnummer erbij vermelden ?

Prijs voor leden: gratis
Prijs voor niet leden: gratis
Reserveren: noodzakelijk
Telefoonnummer: 070 3534420
E-mail: annemarie.hennekes@denhaag.nl