Aan tafel met Charles Dickens

21 september 2019, van 15:00 tot 16:30 | Haagse Hout

Kosten: Gratis

Ga mee op een culinaire tijdreis met 'Aan tafel met Charles Dickens'!

Josephine van blog My inner Victorian presenteert op 21 september haar historisch kookboek over de befaamde schrijver. In haar boek met 26 authentieke recepten werpt Josephine een blik in de Victoriaanse keuken en deelt ze interessante feitjes over dineren in de 19e eeuw. Tevens geeft ze tips over historisch koken bij je thuis. De boeklancering begint om 15:00 met een korte lezing over Charles Dickens en de rol van eten in zijn verhalen. Daarna gaat Karen Groeneveld van uitgeverij Het Zwarte Schaap in gesprek met Josephine over Victoriaans koken en de recepten in kookboek Aan tafel met Charles Dickens.
De middag is natuurlijk niet compleet zonder thee, koffie en heerlijke Victoriaanse cakes.
Deze booklancering vindt plaats in Bibliotheek Haagse Hout in de Theresiastraat.

Wij raden je aan om van tevoren te reserveren via het Diamanttheater.