BiebBios: Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet (volgeboekt)

11 oktober 2019, van 18:30 tot 20:30 | Haagse Hout

Kosten: €0,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op vrijdag 11 oktober hebben we weer BiebBios: Dummie de Mummie gaat op reis naar Egypte

het verhaal

Dummie heeft heimwee. Hij wil terug naar Egypte om het graf van zijn ouders te zoeken, zodat hij afscheid van hen kan nemen.

Klaas ziet die reis helemaal niet zitten. Hij vindt vliegen naar Egypte maar eng, het kost veel te veel geld en Dummie heeft geen paspoort. Maar als Dummie’s schilderij van juffrouw Friek voor een groot bedrag verkocht wordt én hij een paspoort weet te regelen, vertrekken Klaas, Goos, Dummie en juffrouw Friek naar Egypte.

Maar is de Tombe van Achnetoet na vierduizend jaar nog wel te vinden? Met een plan van meester Krabbel gaan Dummie en Goos op onderzoek uit. Maar de zoektocht zit vol gevaren en de beste vrienden lopen in een valstrik. Kan Klaas hen op tijd redden of blijven Dummie en Goos voor altijd gevangen?

waar en wanneer

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar? Kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes, broertjes en zusjes naar de bibliotheek. Neem een kussen mee en ga lekker onderuit in de BiebBios.
Natuurlijk zorgen wij voor popcorn en limo!
De film is Nederlands gesproken.

Meld je snel aan! Dat kan in de bibliotheek Haagse Hout, per telefoon 0703537550 of via e-mail haagsehout@bibliotheekdenhaag.nl