Haags avondje met BiebFavoriet Sjaak Bral (volgeboekt)

20 november 2019, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Haagse Hout

Sjaak Bral over lezen, humor en Haagse heibel in bibliotheek Haagse Hout

Vanaf eind november is Sjaak Bral de nieuwe BiebFavoriet in alle bibliotheken van Den Haag. Ter ere van zijn ambassadeurschap geeft de Haagse cabaretier een exclusief optreden in bibliotheek Haagse Hout. Een heerlijk Haags avondje om niet te missen!

Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefd. Dat is het motto van BiebFavoriet Sjaak Bral. Komende twee maanden staan zijn favoriete titels centraal in alle bibliotheken van Den Haag. Tijdens het Haags avondje vertelt hij over zijn liefde voor lezen en zijn belevenissen als humor-Hagenees.

Want als geen ander weet Sjaak Bral actuele zaken in een ironisch daglicht te zetten. Tijdens zijn optreden komt ongetwijfeld het recente tumult in het Haagse stadhuis aan de orde. Daarnaast geeft hij een voorproefje op zijn nieuwe boek en natuurlijk de oudejaarsconference.

Zin in een heerlijk Haags avondje met Sjaak Bral? U bent van harte welkom op deze avond.

Entree is gratis, wel graag van te voren reserveren!

Het nieuwe boek van Sjaak Bral is deze avond te koop tegen een prijs van 10 euro. Er is een pinautomaat aanwezig, maar er kan ook met contant geld betaald worden.