Ontmoeting met Erben Wennemars

18 september 2019, van 20:00 tot 21:30 | Leidschenveen

Kosten: leden € 2,50; niet-leden € 5,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Interactieve lezing over persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en grenzen verleggen door meervoudig wereldkampioen schaatsen Erben Wennemars.

Enthousiast en innemend, een man met een indrukwekkende schaatscarrière: Erben Wennemars. Hij is op woensdag 18 september, vlak voor de NOC*NSF Nationale Sportweek, te gast in bibliotheek Leidschenveen. Wennemars vertelt over de lessen uit zijn carrière, letterlijk van vallen tot opstaan. Laat u motiveren en inspireren door deze gedreven en ambitieuze oud-topsporter. U bent van harte welkom.

Erben Wennemars is zonder twijfel de meest enthousiaste schaatser van Nederland geweest. Hij werd in zijn imposante schaatscarrière twee keer wereldkampioen sprint en pakte brons op de Olympische Spelen van Turijn. In 2004 werd hij uitgeroepen tot Sportman van het Jaar.

Adviseur, radiopresentator en columnist
Wennemars zet zich tegenwoordig met evenveel enthousiasme in voor het Jeugdsportfonds. Daarnaast is hij adviseur op sportmarketing-gebied, trainer en coach voor jong schaatstalent, columnist voor het AD, analyticus bij de NOS en radiopresentator voor de Nieuws BV.

Toegangskaarten
Wilt u Erben Wennemars ontmoeten? U bent vanaf 19.30 uur welkom. Bestel online uw kaarten via de knop onderaan. Toegang € 2,50 voor leden en € 5,- voor niet-leden van de bibliotheek, inclusief een drankje. Zorgt u dat u op tijd aanwezig bent? Als de lezing is begonnen, is toegang niet meer mogelijk.

Na afloop van de lezing ontvangt u een goodiebag, beschikbaar gesteld door Favoriet Sport, filiaal Leidschenveen.

Prijs voor leden: € 2,50
Prijs voor niet-leden: € 5,00
Reserveren: noodzakelijk
Telefoonnummer: 070 - 353 76 60
E-mail: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl