Seniorendag 2019

9 november 2019, van 13:00 tot 15:30 | Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een bruisend programma en informatiemarkt voor senioren.

Je bent nooit te oud om te leren. Dat is het thema van Seniorendag 2019. Bij de bibliotheekkraam op de informatiemarkt komt u meer te weten over het wereldberoemde Delfts blauw aardewerk. Ook biedt bibliotheek & cultuuranker Leidschenveen u een optreden aan van de Cheerleaders dansgroep van MOVES! Haaglanden.

Tegeltjeswijsheden
Rond 1800 werden op tegeltjes vooral religieuze teksten gezet. De tegeltjeswijsheden van nu zijn vooral grappig of geven een overpeinzing met een lichte twist. Wat de reden voor een spreuktegel ook is, de bibliotheek nodigt u uit uw eigen wijsheid op een Delfts blauw tegeltje te schrijven. Welke wijsheid wilt u met ons delen?

Cheerleaders MOVES! Haaglanden
Geniet om 13.30 uur van het spetterende optreden van de professionele Cheerleaders dansgroep van MOVES! Haaglanden. Zij zijn de nummer 1 Hiphop dansschool van Nederland en al ruim 15 jaar een begrip in Den Haag. MOVES! Haaglanden verzorgt danslessen voor beginners en gevorderden. Hun demoteams doen mee aan danswedstrijden in Nederland en het buitenland. Dit optreden wordt u aangeboden door bibliotheek & cultuuranker Leidschenveen.

Locatie

De Seniorendag vindt plaats in 's Gravendreef College, Klaas Voskuildreef 135. U vindt bibliotheek & cultuuranker Leidschenveen van 13.00 - 15.30 uur op de informatiemarkt.