UIT in de Wijk: cabaret, muziek en dans

6 september 2019, van 19:00 tot 22:00 | Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Opening van het nieuwe culturele seizoen met optredens van lokale talenten en bekende (Haagse) artiesten.

Van vrijdag 6 t/m zondag 8 september wordt het UIT Festival Den Haag traditioneel groots en feestelijk gevierd met een grote diversiteit aan voorstellingen. Op vrijdag start het UIT Festival Den Haag met UIT in de Wijk, een programma van theaters en bibliotheken die cultuur in zeven Haagse stadsdelen een podium bieden. Bibliotheek & cultuuranker Leidschenveen nodigt u UIT! U bent welkom vanaf 18.30 uur.

De presentatie is in handen van multi-gedisciplineerde acteur, zanger en cabaretier Joey Touwslager, die met een cabareteske twist UIT in de Wijk "aan elkaar babbelt".

19.00 uur: Cheerleaders  
Openingsact van de professionele Cheerleaders dansgroep van dansschool MOVES! Haaglanden. Geniet van dit spetterende optreden. ter aanmoediging van de artiesten en het publiek. Go!Go!Go!
 
19.10 uur: Percussiedemonstratie door Femke Krone
Deze internationaal bekende top percussioniste koppelt haar talenten aan een tomeloze energie en enthousiasme. Een lust voor oog en oor!

19.30 uur: Aïcha Gill
Laat u verrassen door deze talentvolle musicalactrice en soulzangeres.

19.45 uur: Stand-up comedy 
Marianne en Drees hebben de workshopserie Comedy gevolgd in bibliotheek & cultuuranker Leidschenveen. Onder begeleiding van Joey Touwslager betreden zij voor het eerst het podium. Ontvangt u deze aanstormende talenten met een hartelijk applaus?
  
20.00 uur: Dangerous Combination
Geniet van de coole vibes, stoere moves en funky poses van hiphop dansgroep Dangerous Combination van dansschool MOVES! Haaglanden.

20.15 uur: Popkoor Rebound  
Onder leiding van dirigent Bart de Jong brengt dit popkoor uit Leidschendam-Voorburg nieuwe en oude gouden hits, gevoelige ballads en swingende rock. Dit moet u gezien en gehoord hebben.

20.45 uur: Frédérique Arnold cabaret 
Frédérique richt zich de laatste jaren op kleinkunst en heeft daarmee diverse prijzen gewonnen. Luister naar deze charmante performer met een geweldige zangstem.

21.15 uur: The Facets
Van Ramses Shaffy via Roxy Music tot Avici. Het repertoire van deze Zoetermeerse coverband dekt vele ‘facetten’ van de popmuziek af. Komt u samen met deze band een feestje bouwen?     

Reserveren
Dit programma is onderdeel van het UIT Festival en vindt plaats in bibliotheek Leidschenveen. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel gewenst. 
Klik HIER voor meer informatie over de artiesten van UIT in de Wijk en het programma van het UIT Festival.

Zaterdag 7 september opent ook het culturele seizoen voor kinderen in bibliotheek & cultuuranker Leidschenveen. Voor en na de dansvoorstelling Fr!Z kunnen zij zich heerlijk uitleven tijdens de crossover voorstellingen van Little Doll Dance Company. Klik HIER voor meer informatie.
 
Reserveren: gewenst
Telefoonnummer: 070 - 353 76 60
E-mail: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl