‘GRAPPIG JAMMER’: TIM HOFMAN

27 november 2019, van 20:00 tot 22:00 | Hofstad Lyceum

Kosten: Gratis

Altijd al Tim Hofman in levenden lijve willen ontmoeten? Dit is je kans! Op 27 november komt hij naar het Hofstad Lyceum. Hij vertelt daar over zichzelf en over zijn werk. Ben je er ook bij?

Tim Hofman: presentator/ programmamaker

Na zijn studie ging Tim aan de slag als presentator van diverse programma’s.  Ook is hij is geregeld tafelheer bij DWDD en won hij in 2019 ‘Wie is de Mol?’. In hetzelfde jaar startte hij een You Tube-kanaal waarin hij mensen helpt bij het oplossen van problemen.
Met succes zette Tim het kinderpardon op de Haagse agenda: eind 2018 bood hij de Tweede Kamer een burgerinitiatief aan, dat bestond uit 250.000 handtekeningen die verzameld werden met behulp van een documentaire’.

 

Tim Hofman: schrijver

Er was gelukkig nog genoeg om over te schrijven na zijn eerste bundel ‘Gedichten van de broer van Roos’. Tims’ nieuwe bundel ‘Grappig Jammer’ staat vol met werk over leven en dood, (mislukte) relaties, seks, religie en de maatschappij: thema's die ook in zijn generatie de hoofdrol spelen. Zijn schrijfstijl is luchtig, maar schuwt niet om je mee de diepte in te trekken. Een boek met grappen, innemende persoonlijke anekdotes en taaltechnische vernuftigheden.

Nieuwsgierig geworden? De toegang is gratis; reserveren is verplicht.