Nieuwjaarsconcert in samenwerking met het Residentie Orkest (volgeboekt)

14 januari 2020, van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Nieuw Waldeck

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een bijzondere avond met het Residentie Orkest, The Residents en Marc Lapré.

Om het nieuwe jaar in te wijden organiseert bibliotheek Nieuw Waldeck, in samenwerking met het Residentie Orkest, op dinsdag 14 januari een uniek nieuwjaarsconcert. Een koperkwintet, bestaande uit muzikanten van het Residentie Orkest, jeugdorkest The Residents en volkszanger Marc Lapré verzorgen een verrassend en afwisselend programma, in verschillende combinaties. Komt u luisteren?

Residentie Orkest
Speciaal voor de nieuwjaarsconcerten trekken muzikanten van het Residentie Orkest door Den Haag, om in verschillende wijken op te treden. Een kwintet, bestaande uit verschillende koperblazers treedt op in bibliotheek Nieuw Waldeck.

The Residents
Eind oktober is het nieuw opgerichte Residents Stadsorkest van start gegaan. Uit heel Den Haag komen leerlingen uit het basisonderwijs wekelijks bij elkaar om te oefenen, en vormen zij dit fantastische jeugdorkest.

Marc Lapré
De in Den Haag geboren en getogen volkszanger Marc Lapré begon op zijn 18e met zingen. Inmiddels is hij een bekende naam, werkt hij samen met verschillende artiesten,  en is hij één van de vaste zangers van Ado Den Haag. Hij bracht verschillende singles uit, zoals Jij en Je kunt me nog wel meer vertellen. Deze avond zingt hij bekende hits van o.a. André Hazes, samen met het koperkwintet en The Residents.

Datum en tijd
Dinsdag 14 januari 2020, aanvang 19.00 uur.

Reserveren
Toegang is gratis; reserveren is verplicht.

 

 

Binnen de gemeente Den Haag wordt in 2020 een onderzoek gehouden bij culturele instellingen. Wij krijgen graag een beter inzicht in de samenstelling van ons publiek. Daarom vragen wij u om uw postcode en huisnummer (incl. eventuele toevoeging). Bijvoorbeeld: 1234AB 12C. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met uw gegevens om. Wij gebruiken deze informatie enkel voor onderzoeksdoeleinden en zullen u dus ook geen ongevraagde reclame o.i.d. toesturen.