Voorleesontbijt met Moppereend (3+) (Volgeboekt!)

22 januari 2020, van 09:00 tot 10:00 | Wateringse Veld

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

We nodigen een kleutergroep uit de wijk uit om samen met ons te luisteren naar het verhaal en gezellig te ontbijten. Daarnaast is er plaats voor een aantal oudere peuters en hun (groot)ouders.

De Nationale Voorleesdagen beginnen elk jaar met een feestelijk voorleesontbijt. Geen gewoon ontbijt dus, maar een echt voorleesontbijt: met broodjes en boeken. Want met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Bij het ontbijt dus!

Voorlezen en ontbijten
We nodigen je daarom vandaag in onze bibliotheek uit voor een lekker ontbijtje. En om te komen luisteren naar het Prentenboek van het Jaar: Moppereend van de Britse auteur Joyce Dunbar en de Tsjechische illustrator Petr Horáček. Het wordt voorgelezen en muzikaal begeleid door Marloes Anijs, muziekdocente van de muziekschool MusicMyStyle. 

Moppereend
Eend loopt te mopperen. Ze heeft niemand om mee te spelen. Want alle dieren die ze vraagt, willen spelletjes doen die Eend niet leuk vindt. Er verschijnt een grijze wolk boven haar hoofd die steeds groter wordt. Dan wordt de wolk zo groot en zwart dat hij barst.

Reserveren
Kom je ook naar het voorleesontbijt? Aanmelden kan telefonisch, via mail of bij de klantenservice in de bibliotheek. Voor je (groot)ouders/begeleiders staat de koffie klaar.

Bibliotheek Wateringse
Laan van Wateringse Veld 468
2548 AM Den Haag
T: 070 - 353 6363
E: wateringseveld@bibliotheekdenhaag.nl