Ukelele spelen kan iedereen

22 augustus 2019, van 15:00 tot 16:00 | Ypenburg

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ukelele leren spelen

Kinderen zijn gek op de Hawaiiaanse Ukelele en leren het snel te bespelen vanwege het kleine formaat. Probeer het ook! Leeftijd: 10 - 12 jaar.

Culturele zomerschool 2019

Hij is er weer! De Culturele Zomerschool in de cultuurankerbibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Met vanaf 25 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops voor volwassenen en kinderen. Parfum maken, vloggen, goochelen, een excursie naar druivenkwekerij Sonnehoeck en nog meer. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Geef je dan snel op, je bent van harte welkom!

Ukelele

Kinderen zijn gek op de Hawaiiaanse Ukelele! Het is het meest toegankelijke snaarinstrumenten en ieder kind leert het snel te bespelen vanwege het kleine formaat. Eerst samen oefenen en dan laten jullie in een presentatie zien wat jullie hebben geleerd. De workshop van 15:00 tot 16:00 uur is voor kinderen van 10 - 12 jaar. De workshop van 14:00 tot 15:00 uur is voor kinderen van 7 - 9 jaar.

Reserveren

Deze workshop vindt plaats in bibliotheek Ypenburg. Kom je ook? Meld je dan aan via 070 353 86 11, per e-mail ypenburg@bibliotheekdenhaag.nl of bij de klantenservice in de bibliotheek. Deze workshop is onderdeel van de Culturele Zomerschool Leidschenveen/Ypenburg.

Ukulele leren spelen