A free mind, Caribbean style!

16 januari 2020, van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Ypenburg

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In samenwerking met Winternachten internationaal literatuurfestival Den Haag nemen we je in bibliotheek Ypenburg mee op een reis door muziek, dans en poëzie uit het Caribisch gebied. Een wervelend programma, ook met stof tot overpeinzing! Curaçaose dichters en denkers Walter Palm en Guiselle Martha treden op. Muziekgroep Tipiko Den Haag laat je zelf ervaren dat Caribische muziek bijzonder aanstekelijk is. En dansers zoals Junadry Leocaria nodigen je uit op de dansvloer!

Het thema van Winternachten festival is ‘a free mind’. Wat betekent dat eigenlijk? Hoe vrij zijn we werkelijk in ons denken? Wat kunnen we leren van het Caribisch gebied?

Poëzie, muziek en dans
In gedichten en spoken word laten Walter Palm en Guiselle Martha je een Caribisch gebied ontdekken waarin culturenelkaar -gewild en ongewild- ontmoet hebben. Je swingt mee op de ongelofelijke diversiteit aan muzieksoorten van Aruba,Bonaire en Curaçao die muziekgroep Tipiko Den Haag je laat horen. En Junadry Leocaria laat zien dat muziek niet alleen bedoeld is om naar te luisteren: de dansvloer gaat zeker open!

Wil je erbij zijn? Reserveer dan via onderstaande knop.

Samenstelling programma: Julian Starink

Op de foto: Danseres Junadry Leocaria / Fotograaf: Frank Bol