Bieb070@Home

Bieb070@Home - hét online programma van Bibliotheek Den Haag!

Bieb070@Home is hét online programma van Bibliotheek Den Haag! Met deze online activiteiten komen we naar u toe. Er zijn workshops voor kinderen, interviews met bekende Hagenaars en Hagenezen én er is een gevarieerd cultuurprogramma. Genoeg te beleven dus, en… u hoeft er de deur niet voor uit!Kijk hieronder in de agenda welke online activiteiten er binnenkort georganiseerd worden. Uitzending gemist? Dan is deze eenvoudig terug te kijken via ons YouTube kanaal.

Binnenkort online te zien

Bekijk de complete agenda


Bekijk recente streams terug

Touw maken

Al in de prehistorie maakten mensen gebruik van touw. Dit maakten ze van plantenvezels of dierlijke materialen, zoals schapendarm.Het touw zelf wordt niet vaak teruggevonden bij opgravingen. Wel vinden archeologen regelmatig scherven van potten die met touw zijn versierd. Wil je weten hoe je zelf een touw kunt maken van plantenvezels? Kijk dan deze video.

Fred Zuiderwijk in gesprek met Bert van Leeuwen

Een afwisseling tussen verhalen over Den Haag, het leven in de spotlights en het werken voor televisie. Twee rasechte Hagenezen: Fred Zuiderwijk en Bert van Leeuwen, bespreken het allemaal in bibliotheek Nieuw Waldeck.


Kijk en luister alle online uitzendingen terug op onze kanalen