Bieb070@Home

Bieb070@Home - hét online programma van Bibliotheek Den Haag!

Met deze online programmering komen we naar u toe. Kinderen gaan lekker aan de slag op woensdagmiddag, Sjaak Bral praat met bekende Hagenaars en Hagenezen op de woensdagavond en op donderdag- én vrijdagavond is er een gevarieerd cultuurprogramma. Genoeg te beleven dus, en … u hoeft er de deur niet voor uit!

Interview met stadsarcheoloog Corien Bakker

In oktober 1995 trad Corien Bakker in dienst als hoofd van de afdeling Archeologie. En 25 jaar later is ze dat nog steeds! Genoeg verhalen voor een interview met Johan Overdevest. Over 25 jaar archeologie in Den Haag valt zoveel te vertellen!

Binnenkort online te zien

 • Bieb070@Home Kids vanuit Scheveningen

  Doe je mee? Elke woensdag vanuit een andere locatie Bieb070@Home Kids: online voorlezen en knutselen of kleuren. Vandaag vanuit Scheveningen!

  Van 14:30 tot 15:00

  online vanuit bibliotheek Scheveningen

  wo 20 jan

 • Sjaak&Co

  Kijk elke woensdagavond vanaf 20.00 uur mee naar de leuke, humoristische live-gesprekken tussen Sjaak Bral en bekende Hagenaars en Hagenezen. Sjaak behandelt zijn nieuwste columns, gaat in gesprek over...

  Van 20:00 tot 21:00

  Online

  wo 20 jan

 • Online uitreiking Jos van Leeuwen Fotoprijs

  Online uitreiking van de Jos van Leeuwen Fotoprijs vanuit de Centrale Bibliotheek in Den Haag. Voor het derde jaar op rij reiken ANP en Hollandse Hoogte de Jos van Leeuwen Fotoprijs uit aan de maker van...

  Van 16:00 tot 17:00

  Online

  do 21 jan

 • Preview workshop KOO Winterschool

  KOO, Bibliotheek Den Haag, en Ouderen in de Wijk organiseren al een aantal jaren de Zomerschool in een groot aantal vestigingen van Bibliotheek Den Haag. Nu starten we ook de Winterschool die bestaat...

  Van 20:00 tot 20:45

  Bieb070@home

  do 21 jan

Bekijk de complete agenda


Sjaak&Co - Elke woensdagavond om 20.00 uur vanaf 20 januari

Vraag en vertel 't Sjaak!

Hoe heeft Sjaak 2020 beleefd, wat is zijn favoriete boek of wat is Sjaaks grootste guilty pleasure? U mag alles vragen!

Bekijk recente livestreams terug

In oktober 1995 trad Corien Bakker in dienst als hoofd van de afdeling Archeologie. En 25 jaar later is ze dat nog steeds! Genoeg verhalen voor een interview met Johan Overdevest. Over 25 jaar archeologie in Den Haag valt zoveel te vertellen!

De Spaanse Miguel Sucasas is een zeer getalenteerde saxofonist. Samen met zijn band geeft hij spetterende Jazzoptredens door heel Europa. Daarnaast componeert hij en geeft hij muzieklessen. In 2014 kwam zijn eerste album uit onder de naam Four Corners Quartet, waarop door hemzelf gecomponeerde nummers staan.

Concert met flamenco jazz op de Spaanse gitaar. Hij trad al eerder op in bibliotheek & cultuuranker Leidschenveen, en nu is hij terug: Abdel!

Sanne Kappert geeft een kunstworkshop voor kinderen vanuit bibliotheek Leidschenveen met het thema Oud en Nieuw. Laat je in deze online workshop inspireren door knalvormen uit de Popart.


Kijk en luister alle online uitzendingen terug op onze kanalen


Wat kan je verwachten vanaf 14 januari?

Elke woensdagmiddag om 14.30 uur - video’s rond voorlezen, knutselen en meer.

Elke woensdagavond vanaf 20.00 uur – leuke, humoristische live-gesprekken tussen Sjaak Bral en bekende Hagenaars en Hagenezen.

Elke donderdag- en vrijdagavond om 20.00 uur - lezingen, optredens, workshops of interviews.