Bieb070@Home

Bieb070@Home - hét online programma van Bibliotheek Den Haag!

Met deze online programmering komen we naar u toe. Kinderen gaan lekker aan de slag op woensdagmiddag, Sjaak Bral praat met bekende Hagenaars en Hagenezen op de woensdagavond en op donderdag- én vrijdagavond is er een gevarieerd cultuurprogramma. Genoeg te beleven dus, en … u hoeft er de deur niet voor uit!
Kijk live mee via Facebook of Youtube.

Sjaak&Co – Sjaak Bral en Gillian King

Sjaak Bral ontvangt de Haagse schrijfster Gillian King. Naast het boeken schrijven is ze pedagoog en eigenaar van Het Leerhuis in de Haagse Vruchtenbuurt, een praktijk voor kinderen met leerproblemen, leerstoornissen en faalangst.

De muziek wordt tijdens deze uitzending verzorgd door Daniel Roos, zanger, pianist en songwriter.

Binnenkort online te zien

 • Tekenen in Vrijheid?! online debat en workshops

  Over dit boeiende onderwerp voeren we een debat vanuit de Centrale Bibliotheek, dat met humor wordt geleid door acteur, cabaretier en fotograaf Owen Schumacher. U kunt het online bijwonen!

  Van 14:00 tot 15:00

  Online

  do 04 mrt

 • Lezing over schuldgevoel door Jannah Loontjens

  Schrijfster Jannah Loontjens over haar boek 'Schuldig: Een verkenning van mijn geweten'.

  Van 20:00 tot 20:45

  Cultuurankers online

  vr 05 mrt

 • Workshop: De Nietsmachine

  Creatieve en kunstzinnige workshop voor kinderen van 4 - 8 jaar.

  Van 14:30 tot 14:45

  Cultuurankers online

  wo 10 mrt

 • SJAAK&CO - Sjaak Bral en Burgemeester Jan van Zanen

  Sjaak Bral heeft de afgelopen weken in zijn show Sjaak en Co al behoorlijk wat bekende gasten ontvangen, maar de uitzending van 10 maart gaat naar ongekend niveau! De burgemeester van Den Haag, Jan van...

  Van 20:00 tot 21:00

  Online

  wo 10 mrt

Bekijk de complete agenda


Sjaak&Co - Elke woensdagavond om 20.00 uur

Vraag en vertel 't Sjaak!

Hoe heeft Sjaak 2020 beleefd, wat is zijn favoriete boek of wat is Sjaaks grootste guilty pleasure? U mag alles vragen!

Bekijk recente streams terug

Niels en Job van Lub Tropiana maken de gezelligste podcast over popmuziek. Een speciale uitzending met een Haags tintje. Den Haag staat bekend als popstad bij uitstek, dus genoeg inspiratie.

Johan Overdevest interviewt Jet van Overeem – Hoofd educatie en conservator van het Kunstmuseum - en Jan de Bruijn – Conservator moderne toegepaste kunst en vormgeving van het Kunstmuseum. Zij gaan in gesprek over de tentoonstelling - het gedroomde museum, die te zien is in het Kunstmuseum in Den Haag.

Het Inguz Quartet bestaat uit vier professionele musici uit Nederland en uit de Oekraïne. De naam van het kwartet komt van de Noorse god “ING” en staat voor ontwikkeling en groei. De leden van dit ambitieuze kwartet streven ernaar om, naast de bekende kamermuziek, ook meer Oost Europese composities te spelen op podia in binnen- en buitenland.

Geniet mee met prachtige klassieke muziek van o.a. Beethoven, Bach en Tchaikovsky, gespeeld door twee studenten van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Deze week ontvangt Sjaak Bral​ bij hem aan tafel in bibliotheek Nieuw-Waldeck: Jazztrompettist Michael Varekamp. Hij is al dertig jaar actief als trompettist, zanger, componist, organisator, radiomaker, theaterproducent en bandleider.


Kijk en luister alle online uitzendingen terug op onze kanalen


Wat kan je verwachten?

Elke woensdagmiddag om 14.30 uur - video’s rond voorlezen, knutselen en meer.

Elke woensdagavond vanaf 20.00 uur – leuke, humoristische live-gesprekken tussen Sjaak Bral en bekende Hagenaars en Hagenezen.

Elke donderdag- en vrijdagavond om 20.00 uur - lezingen, optredens, workshops of interviews.